Antena Căutare

Functionarii publici intra in greva generala pe 5 mai

Aproximativ 500 de functionari publici vor picheta joi sediul Guvernului, iar pe 5 mai vor intra in greva generala pe termen nelimitat. Ei sunt nemultumiti de diminuarea veniturilor, odata cu intrarea in vigoare a legii unice de salarizare si de amenintarea cu disponibilizarile.


"Guvernul incalca legislatia, nu respecta hotararile judecatoresti definitive, nu respecta actele specifice administratiei publice locale, nu respecta acordurile si contractele colective de munca, iar acest lucru a dus la o diminuare a veniturilor cu 45% si ne ameninta si cu disponibilizari", a spus Suciu.

Liderul sindical a subliniat ca, din 5 mai, activitatea din primarii, consilii judetene si directiile subordonate acestor doua institutii va inceta in toata tara.

Caz nou la Pitesti: Spitalele produc bolnavi pe banda rulanta... Reducerea accizei la motorina in agricultura trebuie aprobata de CE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x