Antena Căutare

Funeriu: Eliminarea din BAC a 661 de candidati nu e deloc fericire

Eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidati, dublu fata de anul trecut, nu este "deloc fericire", a declarat Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

Ministrul a adaugat ca Romania se poate "insanatosi" daca sistemul educational furnizeaza oameni care stiu ca rezultatele se obtin prin munca, onestitatate si ca frauda nu e o solutie.

Ministrul Educatiei a precizat, sambata seara, intr-o conferinta de presa, la Cluj, ca are un sentiment de "disconfort major", cand vede "comentatori politici angajati de unele posturi de televiziune care se lauda in direct si la o ora de varf ca au fraudat bacul la Fizica".

Ministrul Daniel Funeriu a participat, sambata seara, la festivitatea de absolvire a studentilor de Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, la care au mai fost prezenti oficialitati locale si judetene, rectorii universitatilor de medicina din Romania, precum si mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut.

La UMF Cluj-Napoca au absolvit 1.180 de studenti de la 11 specializari.

Ministerul Educatiei a inregistrat 661 de eliminari la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidatii dati afara de la test pentru frauda nemaiputand sustine examenul in toamna acestui an si nici in vara anului viitor.

Sursa: Antena3

Bac 2011: Jale! - Rezultatele, cele mai slabe din ultimii 20 de ani... Legea privind reabilitarea fatadelor cladirilor, promulgata de Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x