Antena Căutare

Furt de 100.000 de euro de la Baroul Avocaților din Prahova! Ce pedeapsă a primit făptașa

Conducerea Baroului Prahova a aflat despre furt în aprilie anul trecut, în urma unui control intern. Pusă în faţa actelor care dovedeau frauda, contabila şefă a recunoscut totul.

S-a efectuat plângere penală imediat. Este o anchetă în curs de desfăşurare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Din fericire, avocaţii pensionari n-au fost afectaţi de furt. Ei şi-au primit pensiile la timp. Acum, dosarul este aproape finalizat şi, în curând, femeia va fi trimisă în judecată pentru delapidare, fals şi uz de fals. A promis că va înapoia banii.

S-au luat toate măsurile pt recuperarea prejudiciilor. Mai mult, au fost făcute promisiuni din partea persoanei vizate că va face tot ce este posibil să acopere prejudiciul.3.27 Pt astfel de faptă se riscă ani de puşcărie.

Contabila lucra pentru Baroul Prahova de peste 20 de ani. Imediat ce a fost descoperit furtul, femeia ce se face vinovată de acest fapt a fost dată afară. Nimeni nu credea despre ea că ar fi capabilă de asemenea gest.

În Prahova sunt aproximativ 550 de avocaţi, care contribuie lunar la Casa de Asigurări a Avocaţilor cu sume cuprinse între 200 şi 1.100 de lei, în funcţie de vechime şi venituri. După depistarea fraudei, conducerea Baroului a externalizat serviciul de contabilitate.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă organizează din nou exerciţiul ”Miercurea alarmelor”... Cel mai mare mall din Craiova funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu! Mii de oameni sunt în pericol zil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x