Antena Căutare

Furt inedit la o benzinarie din Motru: O femeie si-a platit cumparaturile cu banii unui client

Un furt mai putin obisnuit a fost imortalizat de camerele de supraveghere ale unei benzinarii din Motru. O femeie a fost surprinsa in timp ce lua banii lasati pe tejghea de un alt client. Doamna, care, de altfel, conducea o masina de teren, si-a platit cumparaturile cu ei. Iar ce a ramas a bagat cu nonsalanta in portofel. Acum, politia o cauta pentru furt calificat.

Banii fusesera lasati acolo de un barbat. Omul, patronul unei firme de transport, se oprise la benzinarie sa cumpere o rovigneta si sa alimenteze un TIR. Avea 1.300 de lei la el. Abia ii scosese de la bancomat si nu apucase sa-i puna in potofel. Carburantul si rovigneta l-au costat 500 de lei. Cand a dat sa semneze rovigneta, insa, barbatul a pus restul banilor pe tejghea.

Omul spune ca abia a schimbat doua vorbe cu soferul camionului si s-a intors in benzinarie sa-si recupereze banii. Insa femeia isi platise cumparaturile din cei 800 de lei. Si luase restul banilor cu ea.

Politistii o cauta acum pe femeie. Daca va fi prinsa, ar putea ajunge dupa gratii pentru furt calificat.

Mai multi furnizori de etnobotanice au fost retinuti de politisti... O educatoare din Vaslui le-ar fi dat copiilor pastile pentru a sta cuminti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x