Antena Căutare

Furtul de carbune din trenuri, ocupatia principala in Valea Jiului

Furtul de carbune a devenit ocupatia de baza a hotilor din Valea Jiului. Ei ataca zilnic garniturile de tren, incarcate cu huila. Un barbat si o femeie au fost prinsi in flagrant cand incercau sa fure 650 de kilograme de carbune, dintr-un tren garat in Aninoasa. Cand au vazut ca urmeaza sa fie prinsi, au devenit agresivi.

Reporterii Observatorului au simtit pe viu ce inseamna furia hotilor de carbune. Au ajuns la periferia orasului inaintea politistilor si i-au surprins pe oameni in timp ce incarcau, ziua-n amiaza mare, carbunii in saci. Trasi la raspundere, ei au inceput sa arunce cu pietre si sa-si apere prada.

Fiecare tren oprit in halta de la periferia orasului Aninoasa este o tinta sigura. Iar mecanicii, coplesiti numeric, nu pot decat sa priveasca cum incarcatura dispare in sacii de rafie.

Nimic nu-i opreste pe hoti. Se fura si cu politia la doi pasi.

O patrula a impartit amenzi in stanga si-n dreapta, dupa ce agentii au gasit sute de kilograme ascunse in curtile oamenilor. Fecare casa din chirpici si fiecare curte darapanata este o adevarata mina de carbuni in aer liber. Sute de kilograme de huila furata zac in curtile acestei periferii uitate de lume.

Politia a ramas fara baza de date! Sistemul informatic nu mai functioneaza de trei luni... Schimbari in Capitala: Metrorex va fi preluat de primarie, iar in parcul Lia Manoliu va fi construita o Sala Polivalenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x