Antena Căutare

Furtuna de miercuri seara a făcut ravagii! Ce s-a întâmplat în doar câteva minute!

Mai mulți arbori au fost doborâți pe carosabil și autovehicule, în urma vântului puternic și a ploii de miercuri după-amiază din București.

Mai mulți arbori au fost doborâți pe carosabil și autovehicule, în urma vântului puternic și a ploii de miercuri după-amiază din București.

Potrivit datelor ISU, au căzut copaci pe străzile Aleea Lungulețu, Viilor, Sălaj, Haga, Moinești, Segarcea, precum și pe bulevardul Nicolae Grigorescu.

De asemenea, un panou publicitar a căzut pe linia de tramvai la intersecția Doamna Ghica cu Colentina.

Mai multe mașini au fost avariate în urma prăbușirii unor copaci străzile Moinești (una) și Segarcea (două) și șoseaua Andronache (una).

Până la acest, moment nu se cunoaște dacă sunt victime.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri seară, o atenționare nowcasting Cod Galben de averse, descărcări electrice și grindină valabilă în București pentru intervalul orar 18,30 — 19,30. Potrivit meteorologilor, s-au înregistrat intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelie, cu viteze de 55...60 km/h la rafală.

ȘOC în lumea cântăreților! Familia a fost anunțată că a intrat în COMĂ! ”Poate muri oricând”... Zi mare pentru credincioşi! Sărbătorim doi sfinţi importanţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x