Căutare Live

Furtuna ucigașă. Un om a murit în urma ultimelor evenimente meteorlogice din țară!

A fost apocalipsa de la Bulz în Bihor! O furtună declanşată la căderea întunericului a ucis un om, a rănit 16 şi a aruncat copaci seculari peste corturi şi maşini! În camping, erau peste 150 de oameni. Iar filmările făcute de martorii mai curajoşi arată violenţa extremă cu care natura a lovit în nici jumătate de ceas. A fost declanşat şi codul roşu de intervenţie. Iar echipele de urgenţă au intervenit cât au putut de rapid şi au dus victimele la spitalele din Oradea şi Cluj Napoca.

Vine urgia peste toată România. Cod galben de ploi şi vijelii... Trei înmormântări după o nuntă, în Dâmboviţa. Doi iubiţi şi un adolescent de 16 ani au murit după ce au intrat cu maşina...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri