Antena Căutare

Furtunile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Romania a intrat sub semnul furtunilor. Codul galben de vijelii si ploi isi face deja simtita prezenta. In urma cu cateva ore, la Targu-Jiu, vantul era atat de puternic incat a desprins un burlan de pe o cladire, iar in Dej un copac aproape ca i-a demolat casa unui gospodar.

Furtunile au facut prapad in mai multe zone din tara, dupa o saptamana caniculara. In Arges, de la 40 de grade cat aratau termometrele ieri, vremea s-a schimbat radical. Inca de dimineata, oamenii au dat nas in nas cu vantul puternic. Panourile n-au mai facut fata.

In Cluj, nebunia a inceput de aseara. O vijelie puternica a daramat un nuc peste casa si masina unor gospodari. Pompierii au muncit zeci de minute, cu drujbele, ca sa elibereze zona. Proprietarul a avut noroc, pentru ca tocmai atunci iesise din casa.

Masina adusa de fiul sau tocmai din Italia si pe care urma sa o inmatriculeze a fost distrusa aproape in totalitate. Codul de vijelii s-a extins in toata tara. Expira abia maine dimineata la ora 9.

Vezi aici prognoza meteo!

Doua asociatii cer ca Ziua Republicii Moldova sa devina sarbatoare legala si in Romania. Sunteti de acord?... Membrii MISA s-au reunit intr-o spirala la Costinesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x