Antena Căutare

Furtunile violente au făcut ravagii în ţară! Trei oameni au ajuns la spital, după ce un cort de circ s-a prăbuşit peste ei, în Drobeta Turnu Severin

Trei oameni au ajuns la spital după ce un cort de circ s-a prăbuşit peste ei, în timpul unui spectacol din Drobeta Turnu Severin. Înăuntru era şi un copil, care a scăpat ca prin miracol fără răni.

Trei oameni au ajuns la spital după ce un cort de circ s-a prăbuşit peste ei, în timpul unui spectacol din Drobeta Turnu Severin. Înăuntru era şi un copil, care a scăpat ca prin miracol fără răni.

O furtună puternică a provocat dezastrul. În câteva secunde, vântul a spulberat construcţia, iar vijeliile au lovit şi alte zone: în Craiova, şuvoaie de un metru au înghiţit mai multe autoturisme.

Momente cumplite pentru 20 de oameni care urmăreau spectacolul de circ, într-un cort amenajat la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin, când un nor ameninţător a cuprins cerul. Un paznic a intuit pericolul şi a evacuat spectatorii. În scurt timp, copertina a fost smulsă de furtună şi pusă la pământ. A prins sub ea trei femei şi un copil, care nu apucaseră să iasă din cort. Una dintre femei avea o fractură la mână şi fost luată de ambulanţă. Echipele de intervenţie s-au asigurat că nu mai sunt oameni răniţi.

La fel de violentă, o furtună de aproximativ o oră a lăsat în urmă dezastru şi în Craiova. Mai multe strazi au fost inundate, iar zeci de masini au ramas blocate în apele adanci de aproape un metru.

Mai grav a fost pentru familiile blocate în case, în judeţul Caraş Severin, unde 19 gospodarii au fost inundate din cauza scurgerilor de pe versanti. Acolo, furtuna a doborât copacii şi a lăsat fără curent electric 15 localităţi.

Din păcate, meteorologii nu au deloc veşti bune pentru noi. Urmează câteva ore cu fenomene extreme. Nici mâine, vremea nu se linişteşte. Vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării vor fi lovite de averse, vijelii şi grindină

Vești proaste pentru bucureșteni! Primăria Capitalei vrea să majoreze tarifele pentru parcări! Câți bani ar trebui să sc... Joburile de mii de euro, pe care românii nu le caută!  Ce trebuie să faci ca să câștigi aproape 50.000 de lei pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x