O nouă înșelătorie printre români. Bărbați din Fetești și Țăndărei au furat milioane de euro prin metoda îmbrățișări

 

Operaţiune internaţională de amploare în cazul unei organizaţii criminale româneşti care s-a îmbogăţit prin metoda îmbrăţişării! 

Cu un gest tandru, românii au reuşit să fure de la victimele lor ceasuri de lux şi bijuterii valoroase. Furturile au avut loc în Spania, Marea Britanie şi Italia. Carabinierii au confiscat de la români 1600 maşini în valoare de 13 milioane de euro. 

Ţintele suspecţilor erau mai ales persoanele în vârstă, informează Antena 3.  Le cereau indicaţii ca să ajungă într-un loc sau ofereau servicii sexuale şi, sub pretextul unei îmbrăţişări, le jefuiau în plină stradă. Zece persoane au fost arestate în cadrul operaţiunii desfăşurate inclusiv cu ajutorul Poliţiei Române. 

Bărbații sunt din Fetești și Țăndărei, iar unul este minor 

Originari din Feteşti şi Ţăndărei, cei mai mulţi dintre suspecţi locuiau în Verona. Unul dintre ei este chiar minor. Acuzaţiile formulate împotriva lor sunt grave. Au reuşit să fure bijuterii şi ceasuri extrem de scumpe, de milioane de euro. Cel mai valoros obiect pe care l-au sustras este un ceas Rolex care costă 40 de mii de euro, spun carabinierii.

Sursa: Antena 3facebook whatsapp twitter pinterest