Căutare Live

Record de spargeri în Târgoviște. Un hoț a luat la rând toate magazinele din centrul orașului și... e liber!

10 spargeri au fost date de un hot în Târgoviște, stabilind un record. Cu câți bani a plecat acasă

10 spargeri într-o noapte! Este recordul stabilit de un hoţ, în Târgovişte. Noaptea trecută, el a luat la rând magazinele, firmele şi agenţiile de turism aflate pe o stradă din centrul oraşului, a forţat uşile şi a intrat să caute valori.

La multe din ele, alarmele au pornit, însă nimeni nu a sesizat jafurile în serie decât dimineaţă, când angajaţii au venit la serviciu. Hoţul a plecat cu bani, un laptop şi un telefon. Prada se ridică la 5.000 de lei. Suspectul, un tânăr de 26 de ani din Perşinari, Dâmboviţa, este încă în libertate, dar poliţiştii sunt pe urmele lui.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Farsă macabră la 112! Un bărbat a semnalat opt cadavre într-un camion frigorific, între Timișoara și Arad. Autoritățile ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri