Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Gabriel tocmai intrase la liceu și a dispărut în apa unui lac. Tatăl lui, în genunchi, implora o minune: "Nu-mi lua, Doamne, băiatul"

Gabriel avea 15 ani și își îndeplinise un vis, acela de a intra la liceul la care își dorea. Aflase rezultatele și a plecat cu prietenii sa sărbătorească reușita. S-a înecat într-o bază de agrement și a fost scos la mal fără suflare. Cât timp a fost căutat, tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune. A urlat când și-a văzut copilul mort, la mal.

Gabriel avea 15 ani și își îndeplinise un vis, acela de a intra la liceul la care își dorea. Aflase rezultatele și a plecat cu prietenii să sărbătorească reușita. S-a înecat într-o bază de agrement și a fost scos la mal fără suflare. Cât timp a fost căutat, tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune. A urlat când și-a văzut copilul mort, la mal.

Momente tragice în Vaslui, dupã ce un adolescent în vârstã de 15 ani s-a înecat într-una din bãltile bazei de agrement. Bãiatul venise cu mai multi prieteni sã sãrbãtoreascã intrarea la liceu. Erau în jur de 30 de copii, scrie publicația locală vremeanoua.ro. La un moment dat, doi dintre ei s-au bãgat în apã si au traversat balta de-a lungul. Gabriel i-a urmat, cu toate cã nu stia sã înoate.

Abia dupã ce prietenii l-au cãutat si nu l-au gãsit, acestia au dat alarma. La fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri. Fupã aproape douã ore de cãutãri, trupul neînsufletit al adolescentului a fost descoperit de pompieri. Bãiatul era înfipt în mâlul de pe fundul lacului, la aproximativ doi metri distantã de mal.

În timpul cãutãrilor tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune.

Gabriel tocmai intrase la liceu și a dispărut în apa unui lac. Tatăl lui, în genunchi, implora o minune: "Nu-mi lua, Doamne, băiatul"

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Foto & video: vremeanoua.ro

Recomandari