Antena Căutare

Gabriel tocmai intrase la liceu și a dispărut în apa unui lac. Tatăl lui, în genunchi, implora o minune: "Nu-mi lua, Doamne, băiatul"

Gabriel avea 15 ani și își îndeplinise un vis, acela de a intra la liceul la care își dorea. Aflase rezultatele și a plecat cu prietenii sa sărbătorească reușita. S-a înecat într-o bază de agrement și a fost scos la mal fără suflare. Cât timp a fost căutat, tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune. A urlat când și-a văzut copilul mort, la mal.

Gabriel avea 15 ani și își îndeplinise un vis, acela de a intra la liceul la care își dorea. Aflase rezultatele și a plecat cu prietenii să sărbătorească reușita. S-a înecat într-o bază de agrement și a fost scos la mal fără suflare. Cât timp a fost căutat, tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune. A urlat când și-a văzut copilul mort, la mal.

Momente tragice în Vaslui, dupã ce un adolescent în vârstã de 15 ani s-a înecat într-una din bãltile bazei de agrement. Bãiatul venise cu mai multi prieteni sã sãrbãtoreascã intrarea la liceu. Erau în jur de 30 de copii, scrie publicația locală vremeanoua.ro. La un moment dat, doi dintre ei s-au bãgat în apã si au traversat balta de-a lungul. Gabriel i-a urmat, cu toate cã nu stia sã înoate.

Abia dupã ce prietenii l-au cãutat si nu l-au gãsit, acestia au dat alarma. La fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri. Fupã aproape douã ore de cãutãri, trupul neînsufletit al adolescentului a fost descoperit de pompieri. Bãiatul era înfipt în mâlul de pe fundul lacului, la aproximativ doi metri distantã de mal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul cãutãrilor tatãl lui Gabriel se ruga în genunchi pentru o minune.

Gabriel tocmai intrase la liceu și a dispărut în apa unui lac. Tatăl lui, în genunchi, implora o minune: "Nu-mi lua, Doamne, băiatul"

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Foto & video: vremeanoua.ro

"Georgiana nu mai are timp!" Strigăt de disperare pentru iubita lui Silviu, diagnosticată cu cancer. Scrisoare... Blocaj în Aeroportul Henri Coandă. Momente de haos și cozi uriașe formate la ghișeu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x