Antena Căutare

Gabriela este căutată de polițiști de ore bune, în toată țara. Fata de 13 ani este de negăsit, iar părinții sunt disperați

O fată de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu-Jiu a fost dată în urmărire națională, în această seară, după ce tatăl acesteia a sesizat Poliția. Oamenii legii o caută la nivel național.

O fată de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu-Jiu a fost dată în urmărire națională, în această seară, după ce tatăl acesteia a sesizat Poliția. Oamenii legii o caută la nivel național.

“La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro.

Mario Iorgulescu, mutat în secret! Avionul cu care a fost transportat, costuri colosale! „Pentru o singură oră...”... Peste 185.000 de persoane, angajate prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în primele opt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x