Antena Căutare

Dezinfectanți, măști și produse alimentare GRATUITE pentru o anumită categorie de bucureșteni. Gabriela Firea a demarat Programul ,,Coșul Solidarității"

Bucureştenii cu vârsta minimă de 65 de ani şi pensie de maximum 1.000 de lei pot beneficia lunar de un pachet cu dezinfectanţi şi produse alimentare de bază, a informat, marţi, primarul general Gabriela Firea.

Dezinfectanți, măști și produse alimentare GRATUITE pentru o anumită categorie de bucureșteni. Gabriela Firea a demarat Programul ,,Coșul Solidarității"
Gabriela Firea | via Facebook / Gabriela Firea


În baza Programului "Coşul solidarităţii", seniorii bucureşteni pot primi, o dată pe lună, un pachet cu materiale sanitare - măşti chirurgicale, mănuşi, dezinfectanţi şi produse alimentare.

"Venim în sprijinul seniorilor bucureșteni fara posibilitati materiale, carora le oferim pachete cu materiale sanitare (masti chirurgicale, manusi, dezinfectanti) si produse alimentare de baza. Avem datoria morala sa avem grija de varstnicii nostri, in special de cei singuri, fara posibilitati materiale.

Elev de clasa a VIII-a, depistat cu COVID-19, după ce a fost la școală, la ore de pregătire pentru Evaluarea Națională! Ce mesaj a transmis conducerea școlii

Am primit mii de apeluri si solicitari la call center-ul Centrului pentru seniori, prin care ni se semnala faptul ca seniorii intampina probleme în procurarea alimentelor și a materialelor sanitare, în contextul epidemiologic actual.

De aceea, am decis initierea acestui program - Coșul Solidarității -, care este destinat seniorilor bucuresteni, cu varsta de minim 65 de ani si pensie de maxim 1.000 de lei. Incepand de astazi, 3 iunie, le vom oferi acestora, o data pe luna, un pachet cu dezinfectanti si produse alimentare de baza, astfel incat sa se poata descurca in aceasta perioada dificila.

Pachete cu alimente de bază și materiale sanitare vor ajunge la beneficiarii proiectului, conform criteriilor din Regulament, în cel mult 10 zile de la înscrierea în proiect.

Un polițist, lovit cu pumnul în față de un șofer! Ce l-a scos din sărite, după ce a fost oprit în trafic!

Înscrierile se fac telefonic la următoarele numere de telefon:
‪0785 199 197; 0784 253 108; 0762 337 436; 0786 351 696; 0784 227 489; 0785 211 439

· Program call-center: Luni – Joi: orele ‪9.00 - 17.00 / Vineri: orele ‪9.00 - 12.00

Mai multe detalii despre Regulamentul Proiectului COȘUL SOLIDARITĂȚII se regăsesc pe site-ul Centrului pentru Seniori al Municipiului București, accesând următorul link:

http://www.cs-mb.ro/cosul-solidaritatii

Primaria Capitalei, prin CSMB, a fost alaturi de seniori pe toata durata starii de urgenta si de alerta instituite din cauza răspândirii virusului SARS-COV-2, prin campania 'Nici un varstnic nu e singur', prin care, cu ajutorul instituțiilor publice implicate, al voluntarilor și al donațiilor primite, a oferit pachete cu alimente de bază la peste 1.000 de seniori aflați în imposibilitatea de a-și procura cele necesare traiului zilnic."

Călătorii gratuite cu trenul, bani și reducerea TVA-ului într-o țară din Europa. Guvernul urmărește creșterea economiei ... Incident șocant în Târgu-Jiu! Copil de trei ani, la volanul mașinii familiei. Mama a fost acroșată și a ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x