Antena Căutare

Galați: 13 persoane sunt izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Opt români și cinci chinezi sunt în carantină, la domiciliu, din cauza coronavirusului. Cele 13 persoane au venit recent din China.

Galați: 13 persoane sunt izolate la domiciliu din cauza coronavirusului
Coronavirus Galați

Potrivit Mediafax, aceștia nu au simptomele bolii, dar medicii le-au recomandat să stea acasă şi să respecte o serie de proceduri. Carantina impusă este de două săptămâni, ca măsură preventivă.

Potrivit regulilor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică, dacă se simt rău, au febră sau tuse, ei trebuie să sune la 112, să spună cine sunt şi vor fi preluaţi de o ambulanţă specială pentru a fi transportaţi la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

Noul bilanț al coronavirusului îngrijorează întreaga planetă. În Cihina, cel puțin 636 de persoane au murit după ce au fost infectate cu coronavirus. Număru persoanelor infectate a depășit cifra de 30.000 de oameni.

Citește mai multe aici: Coronavirus, bilanț China: cel puțin 636 de morți și peste 30.000 de persoane infectate. Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece

Localități în beznă din cauza viscolului, la Constanța. 40 de școli au fost închise, iar vremea rea continuă... Starea pârtiilor din principalele staţiuni. Unde se poate schia în acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x