Antena Căutare

Galaţi - Cinci persoane, inclusiv un copil de 10 ani, rănite în urma unui accident rutier

Cinci persoane, între care şi un copil de 10 ani, au fost rănite marţi în urma unui accident grav produs pe D.N. 24D, între localităţile Scânteieşti şi Cuca, în judeţul Galaţi.

Din primele date furnizate de Poliţia Galaţi, o femeie, de 50 de ani, care conducea autoturismul dinspre Galaţi către Cuca, a pierdut controlul direcţiei, din motive necunoscute încă, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar.

În urma incidentului, 5 persoane au fost rănite: 3 din primul autoturism, printre care şi femeia aflată la volan, alte 2, printre care şi un minor de 10 ani, din cel de-al doilea autoturism.

La faţa locului acţionează echipaje de la SMURD, ISU, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Rutieră Galaţi.

A fost trimis şi elicopterul SMURD.

Una dintre victime, rănită grav, dar în stare stabilă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi este dusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Rezultatul testării alcoolscopice este negativ pentru ambii conducători auto. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa : news.ro

O căprioară blocată sub o gură de canalizare din Râmnicu Vâlcea a fost salvată de jandarmi... A avut un șoc când a văzut nota de plată! Ce a putut să pățească o femeie care s-a dus la un salon de înfrumusețare din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x