Antena Căutare

Galaţi: Doi tineri, arestaţi preventiv după ce ar fi sechestrat timp de mai multe ore o fată de nouă ani

Doi tineri din Munteni, judeţul Galaţi, au fost arestaţi preventiv, luni, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce ar fi luat de pe strafă o fată de nouă ani, pe care au sechestrat-o mai multe ore, într-o casă din sat. După ce poliţiştii au început să o caute, copila a fost dusă la sediul Poliţiei.

În 1 mai, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că o fata de 9 ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu, însoţită de un tânăr din aceeaşi localitate, a transmis Poliţia Judeţeană Galaţi.

Poliţiştii au început verificări pentru a o găsi pe fată, iar după câteva ore aceasta a fost adusă la sediul poliţiei de tatăl tânărului cu care fusese văzută şi încredinţată familiei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei doi tineri ar fi luat-o pe copilă de pe stradă, ar fi urcat-o într-o autoutilitară şi ar fi dus-o într-un imobil din comuna Munteni, a precizat Poliţia Galaţi.

Fata a fost examinată medico-legal, rezultând că nu a fost victima vreunei agresiuni fizice.

În urma unei percheziţii domiciliare, cei doi tineri au fost prinşi şi apoi reţinuţi, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Ulterior, cei doi au fost arestaţi preventiv.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi tineri arestaţi preventiv luni sunt fraţi şi sunt de etnie romă, unul având 17 ani, iar celălalt 26 de ani. Unul dintre ei ar fi urmat să se căsătorească cu o fată de 9 ani, însă părinţii copilei nu ar fi fost de acord.

Sursa: News.ro

Valul doi al epidemiei de coronavirus în România ar putea să nu mai vină?! Explicațiile profesorului Horațiu Moldovan... Dosar penal deschis de Poliţia Iaşi pentru tăierile ilegale din pădurea Dobrovăţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x