Căutare Live

Galaţi: Două persoane au fost reţinute, fiind suspectate că au tâlhărit un bătrân, iar cu telefonul furat au înşelat mai multe persoane prin Metoda Accidentul

Două persoane au fost reţinute, fiind acuzate că au tâlhărit un bătrân, iar cu telefonul furat au înşelat mai multe persoane prin Metoda Accidentul.

Poliţiştii din Galaţi au făcut patru percheziţii domiciliare, în municipiile Piatra-Neamţ şi Iaşi, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Descinderile au avut loc după ce, la sfârşitul anului trecut, un bărbat de 36 de ani, din comuna Independenţa, judeţul Galaţi, însoţit de alte două persoane, ar fi intrat în locuinţa unui bărbat, de 88 de ani, din comuna Umbrăreşti.

Hoţii l-au bruscat pe prorpietar şi i-au furat suma de 3000 de lei şi un telefon mobil. Mai departe, gălăţeanul de 36 de ani ar fi folosit telefonul furat pentru a suna diverse persoane şi de la care obţinea bani, folosind cunoscuta metodă de înşelăciune Accidentul.

Strângea banii de la victime, fiind ajutat de un tânăr de 16 ani, din municipiul Piatra-Neamţ.

În urma percheziţiilor, 7 persoane au fost duse la audieri. La final gălăţeanul de 36 de ani şi adolescentul au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii fac cercetări în acest dosar pentru tâlhărie calificată şi înşelăciune, încercând să stabilească dacă cei doi au mai comis şi alte înşelăciuni. Oamenii legii fac verificări şi pentru identificarea celorlalte două personae care au participat la tâlhăria din Umbrăreşti.


Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Părinții pot primi bani de la stat, de luna viitoare. Aproximativ 700 de lei, anunță autoritățile. Care sunt condițiile...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri