Antena Căutare

Galaţi: Fetiţa de șapte ani bătută şi scoasă în frig de mama sa, în grija unui asistent maternal, după ce nicio rudă nu a putut sa o preia

Fetiţa de 7 ani din localitatea gălăţeană Gohor - care ar fi fost bătută de mama ei aflată în stare de ebrietate şi care apoi a lăsat-o în frig în curte îmbrăcată subţire şi fără şosete - a fost dată în grija unui asistent maternal profesionist după ce specialiştii DGASPC Galaţi nu au identificat în familia copilei nici o rudă care să o preia.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Galaţi, în urma anchetei sociale efectuate la locuinţa şi în familia lărgită a fetiţei nu a fost identificată nici o rudă care să o poată prelua în siguranţă şi să-i ofere copilei tot ce are nevoie în situaţia în care se află.

În consecinţă, autorităţile au decis ca fetiţa să fie dată în grija unui asistent maternal profesionist.

De asemenea, specialiştii vor începe demersurile pentru a o decădea din drepturile părinteşti pe mama fetiţei

Conform reprezentanţilor DGASPC Galaţi, în prezent fetiţa este bine, însă nu vrea să se înto0îarcă la mama ei. O

Fetiţa de şapte ani a fost preluată de DGASPC după intervenţia unui vecin. Acesta a relatat că a auzit strigătele copilei scoase în frig de mamă şi a mers să o ia la el acasă, anunţând în acelaşi timp autorităţile. Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

Sursa : news.ro

Liceul German din Arad, unde 40 de copii au ajuns la spital intoxicați, rămâne închis joi și vineri ... Tragedie la Cernavodă! Un bărbat a murit după ce a căzut în canalul de apă caldă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x