Galaţi: Încă cinci angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, diagnosticaţi cu coronavirus

Alţi cinci angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au fost infectaţi cu coronavirus, în această instituţie fiind în total 9 persoane confirmate cu COVID 19.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, în urma acestor îmbolnăviri, peste 30 de angajaţi ai ISU Galaţi au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Totodată, grupul de lucru care funcţiona la nivelul ISU, având drept sarcină gestionarea situaţiei în perioada stării de urgenţă, şi-a suspendat activitatea de la sediul ISU, în sistem integrat. Toate forţele care făceau parte din acest grup - poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi, pompierii şi specialişti DSP – monitorizează situaţia operativă de la locurile de muncă pe care le are fiecare dintre cei implicaţi.

În judeţul Galaţi sunt 240 de persoane confirmate cu coronavirus. 31 de bolnavi s-au vindecat.

În carantină sunt 790 de persoane, iar în izolare la domiciliu sunt 367.

Galaţiul înregistrează 16 decese iar numărul testelor effectuate pentru depistarea coronavirus se ridică la 1522.

În judeţul Galaţi, evoluează focare de coronavirus în Căminul pentru vârstnici Sfântul Ilie, în azilul Sfântul Spiridon, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, la ISU, dar şi la Spitalul Militar.

Sursa : news.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri