Antena Căutare

Galați: Un copil de 14 a furat o mașină și a abandonat-o avariată. „Am vrut să fac o plimbare”

Un copil de 14 a furat o mașină și a abandonat-o pe câmp după ce a avariat-o. Băiatul a fost găsit după trei zile de la comiterea faptei și a declarat că a vrut să facă o plimbare.

Un copil de 14 a furat o mașină și a abandonat-o pe câmp după ce a avariat-o. Băiatul a fost găsit după trei zile de la comiterea faptei și a declarat că a vrut să facă o plimbare.

Mulți tineri sunt implicați în infracțiuni de acest gen în județul Galați. Cazul a avut loc în raza comunei Cosmești, acolo unde un copil de 14 ani a furat o mașină, s-a plimbat aproximativ un kilometru, iar apoi a abandonat mașina avariată pe câmp.

Furtul a fost semnalat pe 2 august, când un bărbat a anunțat poliția că i-a fost furată mașina din fața porții în noaptea de 1 spre 2 august. După câteva ore, polițiștii au găsit mașina pe câmp, în raza comunei Movileni. Mașina prezenta avarii pe aripa stângă față.

Hoțul era un băiat de 14 ani din comuna Matca, care se afla în vizită la rude în Cosmești și a declarat că a dorit doar să se plimbe cu mașina, nu să o fure.

Adolescentul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul fără permis.

Video. Primele imagini de la momentul prinderii atacatorului care și-a executat în plină stradă rivalul în dragoste... În urma cazului Caracal, un deputat PNL va depune o iniţiativă în Parlament pentru stoparea împuternicirilor pe funcţii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x