GALERIE FOTO! Romanița+Adrian, un deceniu de iubire

S-au cunoscut în avion, dintr-o întâmplare și s-au iubit mult. Romanița și Adrian Iovan au trecut împreună prin bune și rele


S-au cunoscut în avion, dintr-o întâmplare și s-au iubit mult. Romanița și Adrian Iovan au trecut împreună prin bune și rele.

Cei doi s-au căsătorit în 2003, iar în 2008 creatoarea de modă cerea divorţul, invocând drept motiv lipsa de comunicare şi afecţiune. În urma divorţului, copilul a rămas în custodia mamei, urmând ca tatăl său să-i plătească pensie alimentară. Pe lângă Albert Adrian, pilotul mai avea şi o fată, dintr-o căsnicie anterioară cu Valeria Grigore, alături de care a lucrat în aviaţie.

Rodul dragostei lor este Albert, care acum, la o fragedă vârstă, își plânge tatăl, trecut în neființă din solidaritate pentru semeni.

Foto: Facebook

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri