Antena Căutare

Garda de Mediu ar putea sa-i confiste lui Nutu Camataru animelele salbatice

Camatarii sunt dupa gratii si ii mai asteapta o veste proasta. Inspectorii de la Garda de Mediu ar putea sa-i confiste lui Nutu animelele salbatice pe care le avea in curte. Leii erau folositi ca sa-i sperie pe datornici, spun anchetatorii.

In casa lui Nutu au fost gasiti trei lei, un urs si cativa cerbi. In plus, erau ai cativa cai transati. Despre gradina zoologica a Camatarilor se stia din 2004. Atunci, la perchezitii au fost descoperiti lei, caprioare ai pasari rare, aduse direct din India.

De maine, Nutu Camataru ar putea sa ramana fara animalele salbatice pe care le gazduieste la el acasa. Autoritatile vor face toate demersurile legale pentru a le muta la gradina zoologica.

Legea spune ca animalele salbatice pot fi detinute doar daca sunt rnite, pentru a fi ingrijite si pentru asta e nevoie de acordul autoritatilor. Dupa recuperare, ele fie sunt duse la ZOO, fie in locul de unde au fost luate. Privarea de libertate se pedepseste cu o amenda penala panã la 10.000 de lei sau chiar inchisoare.

Vasile Balint, zis Sile Cãmãtaru si fratele sau, Nutu, au fost arestati pentru 29 de zile. In inchisoare se afla deja Mario Balint, fiul lui Sile, arestat preventiv pentru camatarie dupa ce a incalcat regulile de eliberare conditionata. Tot in inchisoare se afla si sotia lui Nutu, Lidia, dar si Angela Stoica, sora Camatarilor.

Pentru cei doi frati, acuzatiile curg: camatarie, santaj, proxenetism si tentativã de omor. In cazul lui Nutu, la acestea s-ar putea adauga inca o problema: detinerea ilegala de animale salbatice.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare!... Pe tarabele din piete au inceput sa apara legumele romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x