Gardieni batuti de detinuti in Penitenciarul din Craiova

Detinutii par sa faca legea in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova. Si snopesc gardienii in bataie. Trei paznici au fost batuti crunt de doi frati, condamnati pentru tentativa de omor.

Nemultumirile celor doi frati au fost legate de cazare. Mai exact, cei doi au tinut mortis sa imparta aceeasi celula. Cum gardienii nu le-au facut pe plac, detinutii au incercat sa-i faca sa se razgandeasca. Si au facut-o cum ai stiut ei mai bine: cu pumnii si picioarele.

Un functionar care a vazut totul a anuntat gruparea de interventie rapida. Chiar si asa, cei trei paznici au ajuns in mainile medicilor cu multiple leziuni. Gardienii spun ca astfel de incidente pot sa apara oricand, intrucat ei nu sunt dotati decat cu baston.

Cei doi detinuti s-au ales acum si cu cate un dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala.Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri