Antena Căutare

Garsonieră cu cada în bucătărie, scoasă la închiriat. Prețul este unul care te va face să râzi cu lacrimi

Un nou anunț de pe piața imobiliară a atras atenția tuturor. Tot în Cluj este scoasă la închirat o garsonieră care are cada în bucătărie. 

Garsonieră cu cada în bucătărie, scoasă la închiriat. Prețul este unul care te va face să râzi cu lacrimi
Garsonieră cu cada în bucătărie, scoasă la închiriat | Shutterstock

Anuțul s-a viralizat imediat pe internet, chiar dacă este vorba despre doar o cameră. Și nu o cameră oarecare, ci una care are și baa ți bucătăria într-o singură încăpere. Sunt mulți cei care au crezut că este doar o glumă, dar anunțul este cât se poate de real, scrie romaniatv.net.

Poți să faci „baie cu spumă în timp ce gătești”, au scris în glumă jurnaliștii de la stiridecluj.ro. Proprietarul acestei garsoniere cere o chirie de 500 de euro, adică 2500 de lei pe lună!

„Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zamă de fasole gătită, îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!/ Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”, sunt doar cateva dintre comentariile primite, scrie romaniatv.net.

Garsoniera bizară, unde plătești chirie peste 6500 de lei

Garsoniera se află la doar câteva minute de mers pe jos față de unele dintre cele mai căutate atracții turistice din Londra.

Mai multe imagini, dar și detalii referitoare la închirierea locuinței au fost postate pe un site de anunțuri.

Pentru suma de 1.200 de lire sterline pe lună (6.702,76 RON) – bani pe care îi poți da în cazul în care vrei să te muți cu familia într-un apartament cu patru dormitoare în majoritatea zonelor din Manchester - o garsonieră este disponibilă în Wrights Lane din Londra.

La doar câțiva pași de gara High Street Kensington, proprietatea destul de mică are un dormitor, sufragerie și bucătărie, toate în același loc, scrie Dailystar.co.uk. Imaginile au apărut pe OpenRent, o platformă de anunțuri imobiliare.

Proprietarul locuinței își dorește un chiriaș, nu o familie, fiind „ideală pentru studenți”. Anunțul descrie garsoniera de la parter ca fiind o încăpere deschisă, de mici dimensiuni (chicinetă), care are un pat supraetajat, dublu, o toaletă, o cabină de duș și pardoseală laminată.

În imagini se vede cum, sub patul supraetajat, este și bucătăria, cu aragaz, cuptor, minifrigider și dulap, dar și spațiul de lucru, cu alte cuvinte un birou și un scaun. Mobilierul ar putea folosi nu doar ca birou, ci și pentru a lua masa.

Patul blochează jumătate din fereastră, iar garsoniera o să fie mai mult sau mai puțin întunecată. Baia pare că este de dimensiuni decente.

Metoda prin care se poate vedea declanșarea unui cutremur cu ajutorul animalelor: "În România noi avem nişte peşti&... Cum au fost găsite două femei la o săptămână după cutremurul din Turcia. Minerii au auzit un sunet: „Lucrăm 24 de ore, f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x