Căutare Live

Gavrila Pop, seful jandarmilor din Bucuresti, numit inspector general al Jandarmeriei Romane

Schimbare la nivel inalt in Jandarmeria Romana, generalul maior Gavrila Pop, comandant al Scolii de Aplicatie pentru Ofiteri, fiind numit inspector general al Jandarmeriei Romane, informeaza un comunicat al MAI.

Decizia vine dupa ce colonelul Costel Angelica Gavrila a fost demis din fruntea Jandarmeriei Romane, "in interes de serviciu in functia de sef al Inspectoratului de Jandarmi Dambovita".

Gavrila Pop a fost sef al Jandermeriei Capitalei, dar in noiembrie 2010, a fost eliberat din functie la ordinul comandantului Jandarmeriei Romane de atunci, Olimpiodor Antonescu, pe motiv de management defectuos la mitingul politistilor de la Palatul Cotroceni, din 24 septembrie. Pop a fost inlocuit la conducerea Jandarmeriei Capitalei de colonelul Eugen Meran.

Si prim-adjunctul Jandarmeriei, colonel Marian Adrian Faur a fost schimbat din functie.

Foto: neacsu.org

VIDEO! Pasajul rutier peste DN1 de la Campina are crapaturi la mai putin de o luna de la inaugurare... Focsani: Doi detinuti au evadat de la un punct de lucru...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri