Antena Căutare

ÎNGRIJORĂTOR! „Generaţia Facebook” e tot mai bolnavă. De ce suferă cei mai mulţi tineri din ziua de astăzi

Generaţia de astăzi are mari probleme e comunicare şi adaptare dintr-un motiv cât se poate de simplu: petrec foarte mult timp singuri, în faţa calculatorului.

Generaţia de astăzi are mari probleme e comunicare şi adaptare dintr-un motiv cât se poate de simplu: petrec foarte mult timp singuri, în faţa calculatorului. Ei se uită ciudat la cei care le vorbesc despre jocuri în faţa blocului – raţele şi vânătorii, elasticul sau despre orele de sport cu a lor dificilă probă de rezistenţă.


Îndrăgostiţi de tablete, mari fani ai scutirilor de la orele de sport şi certaţi cu aproape tot ce presupune efort fizic, copiii şi adolescenţii se plâng de problemele bătrânilor.


În România, ultimele statistici spun că 3 din 10 copii sunt supraponderali şi 8% obezi, ceea ce ne clasează pe locul 3 în Europa la capitolul de obezitate infantilă.


Psihologii specializaţi în lucrul cu micii pacienţi au tot mai multe cereri, iar experţii în kinetoterapie pediatrică primesc numeroase solicitări de cazuri grave, nu de prevenţie aşa cum ar fi normal. Un tablou ca un semnal de alarmă.

Le faci în fiecare an, dar știi de ce? Care este, de fapt, semnificația ouălor roșii și cum au fost ciocnite prima dată... Vopsitul ouălor este o adevărată artă la sate. Nimic nu este cumpărat, nici măcar vopseaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x