Antena Căutare

Genica Boierica, "smecherul" care a lovit un infirm pe trecere si a fugit

Ioana Stancu, purtator de cuvant Brigada Rutiera, a declarat pentru Jurnalul National ca autorul accidentului din zona Piata Dorobanti din Bucuresti, in urma caruia un barbat in carucior a fost aruncat pe trecerea de pietoni, desi traversa pe culoarea verde, este Genica Boierica. Acesta a fost audiat deja aseara, iar acum este cercetat in libertate.

Genica Boierica se afla la volanul unui Porsche Cayenne, negru, care a lovit joi, in jurul orei 17.30, un barbat in scaun cu rotile pe o trecere de pietoni din Capitala. Dupa accident, Boierica a oprit doar ca sa dea la o parte scaunul cu rotile in care se aflase victima. Dupa care, si-a vazut linistit de drum.

Victima, Iulian Craciun, - CEO Sicotel, a fost accidentata in timp ce traversa pe culoarea verde a semaforului pe Calea Dorobanti la intersectie cu Strada Muzeul Zambaccian.

Fara sa-i pese ce a facut, soferul a fugit de la locul accidentului.

"Avem niste numere partiale si am demarat cercetarile pentru localizarea lui. Avem ceva informatii, dar mai trebuie verificate. Autorul accidentului risca dosar penal si pedeapsa cu inchisoarea intre 1-7 ani pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului", a declarat pentru Jurnalul National Ioana Stancu, Purtatoarea de Cuvant a Brigazii Rutiere.

Sursa: Jurnalul National

Doina Scutea, decanul Baroului Alba, a fost retinuta pentru complicitate la infractiuni economice... 12 delfini, omorati de plasele braconierilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x