Antena Căutare

George are 11 frati in America! Cum arata o zi din viata lui

George ne-a dat o lectie de viata. Chiar daca nu are maini, acestui baiat de 18 ani ii curge muzica prin vene! Ne-a demonstrat cat de frumos stie sa cante la chitara cu degetele de la picioare si ce atitudine pozitiva are fata de viata, in ciuda destinului nu tocmai usor.

L-am vazut ieri pe romanul care a uimit o lume intreaga cu talentul lui. Desi nu are maini, canta la patru instrumente și a urcat pe scena alaturi de una dintre cele mai apreciate trupe din Statele Unite. Daca ar fi trait in Romania, probabil ca destinul lui ar fi fost crunt. Norocul lui George a fost ca a ajuns intr-o familie de americani, gata sa-i ofere o sansa. Si o casa.

Acasa. Unde este acasa? In Virginia. Sau in Comlosu Mare. O comuna din judetul Timis. Undeva la marginea ei, intr-o casa modesta, locuiesc parintii naturali ai lui George.

In ciuda problemelor cu care s-a nascut, parintii au renuntat cu greu la fiul lor. A durat un an si trei luni pana sa accepte adoptia. Renunti greu la sufletul tau. Dar soarta le-a suras. Tanarul are sansa unei vieti normale.


Pentru a doua oara, George a pasit in studiul Acces Direct. Si, ca de obicei, a lasat emotiile acasa. Toata viata lui a fost un invingator, nu se lasa coplesit de reflectoare. Alaturi de el e Sharon, o femeie ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Spune doar ca are incredere in Dumnezeu si ca de acolo isi trage puterea. De unde altundeva?

E greu sa cresti 11 copii. Si sa-i faci fericiti. Dar nu se lasa, nici ea si nici sotul. Nu se lasa pana cand George nu-si indeplineste visul: sa ajunga un star rock, cu o familie frumoasa.

Vezi de ce nu e bine sa plimbi catelul cand consumi alcool!... Gabriel Dutu a fost ranit intr-un accident de motocicleta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x