Antena Căutare

Ger, ninsori si viscol in urmatoarele zile. Vezi prognoza meteo pana miercuri

Vremea se va raci luni in toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi de la -7 grade in estul Transilvaniei pana la 4 grade in vestul Olteniei. In estul si in sud-estul teritoriului, precum si la munte vor fi innorari si pe arii relativ extinse va ninge. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar ninsorile se vor semnala izolat.

Meteorologii au emis o INFORMARE METEO. In intervalul,05 ianuarie, ora 20:00 – 08 ianuarie, ora 14:00, vantul va avea intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile estice, unde vitezele la rafala vor fi de 55-70 km/h. La munte rafalele vor depasi 90 km/h, viscolind sau spulberand zapada. In Moldova vor fi ninsori in general slabe, dar temporar viscolite, indeosebi in noaptea de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de luni.

Prognoza meteo pentru intervalul 7-9 ianuarie:

In tara:

Luni, vremea se va raci in toate regiunile, devenind geroasa noaptea in special in nordul si in centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de est a teritoriului, precum si la munte, unde pe arii relativ extinse va ninge slab. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala izolat. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea zonelor, cu viteze de pana la 55-70 km/h in estul tarii, iar in zona montana rafalele vor depasi 90 km/h, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi de la -8, -7 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei pana la 3-4 grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -13 si -5 grade, mai scazute in depresiuni, spre -20 de grade. Presiunea atmosferica va crește.

Marti, vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea indeosebi in Moldova si in Transilvania. Cerul va avea innorari in estul si sud-estul tarii si la munte, unde in prima parte a zilei va ninge slab, iar vantul va mai prezenta intensificari, viscolind trecator ninsoarea. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar vantul slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad, iar cele minime intre -20, -22 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -6, -5 grade in Campia de Vest. Noaptea, in zonele joase izolat va fi ceata cu depunere de chiciura.

Miercuri, vremea se va mentine rece in majoritatea zonelor, geroasa dimineata si noaptea in centru si est. Cerul va deveni mai mult noros in regiunile vestice si nord-vestice, unde local, mai ales in a doua parte a intervalului, vor fi ninsori slabe, iar spre dimineata posibil si precipitatii mixte, favorizand producerea de polei. In restul tarii cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 3 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si nordul Moldovei, iar cele minime de la -20 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la -5, -3 grade in Banat si Crisana. Izolat in zonele joase se va semnala ceata cu chiciura.

In Bucuresti:

Luni, vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si indeosebi pe parcursul zilei temporar va ninge slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -8, -6 grade. Presiunea atmosferica va creste.

Marti, vremea va fi rece. Cerul va avea innorari in prima parte a zilei, cand vor mai fi conditii de ninsoare slaba, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -2, 0 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -9 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Miercuri, vremea va fi frumoasa, dar se va mentine rece. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de -1 grad, iar cea minima de -9, -7 grade. Vor fi conditii de ceata.

Citeste si Jurnalul!

Romanii il sarbatoresc astazi pe Sfantul Ioan Botezatorul... UPDATE! Fals de identitate in cele doua cereri depuse la judecatorie de presupusul fiu al lui Sergiu Nicolescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x