Antena Căutare

Germania: Salariu de 2.000 €/luna pentru asistente din Romania

O clinica privata din Germania cauta sa angajeze, prin Agentia de Somaj Vaslui, zece asistente medicale din Romania, carora le ofera un salariu lunar de 2.000 euro pentru un program de munca de 40 de ore pe saptamana.

Cele zece posturi de asistent medical la clinica din Germania sunt oferite prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vaslui, persoanele interesate avand la dispozitie doua luni pentru a-si depune CV-uri pe adresa clinicii.

Pe langa salariul de 2.000 de euro pe luna, clinica medicala germana faciliteaza celor interesati posibilitatea de a obtine permisul de munca.

"Una din principalele conditii impuse asistentilor medicali este cunoasterea limbii germane. Insa, odata ce vor fi angajati, li se va facilita frecventarea unor cursuri prin care sa-si aprofundeze cunostintele de limba germana in scoala proprie. Cei care vor fi angajati, li se va oferi un salariu brut de 2.000 de euro pe luna, pentru un program de opt ore pe zi, timp de cinci zile pe saptamana", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu.

Potrivit sursei citate, data limita pentru depunerea CV-urilor pe adresa de e-mail a clinicii, care se va obtine de la AJOFM Vaslui, este 31 august 2011.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Seful IGPR: 1.300 de politisti vor fi disponibilizati in perioada urmatoare... Satu Mare: Un postas de 21 de ani a furat 50.000 de lei si s-a imbatat crita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x