Antena Căutare

Gerul năpraznic persistă și în weekend! Cum va fi vremea sâmbătă și duminică în toată țara

Temperaturile au scăzut cu mult sub zero grade în ultimele zile, iar meteorologii nu au vești bune nici pentru sfârșitul săptămânii, când gerul se va intensifica în aproape toate zonele țării.

Temperaturile au scăzut cu mult sub zero grade în ultimele zile, iar meteorologii nu au vești bune nici pentru sfârșitul săptămânii, când gerul se va intensifica în aproape toate zonele țării.

Sâmbătă, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între -10 şi 0 grade, mai scăzute, izolat, spre -14 grade în Oltenia, Muntenia şi în depresiuni. Temperaturile minime se vor situa între - 20 şi - 10 grade, pe spaţii mici, mai scăzute în sud şi în zonele depresionare, dar şi uşor mai ridicate în vest. Cerul va fi temporar noros şi izolat vor fi condiţii pentru fulguieli, în regiunile sudice, estice, iar noaptea în vest. Vântul va sufla slab şi moderat. Se va semnala ceaţă asociată cu chiciură, mai ales dimineaţa şi noaptea, local în Oltenia, Muntenia, estul Transilvaniei şi izolat în restul teritoriului.

Duminică, vremea va continua să fie deosebit de rece, mai ales dimineața și noaptea. Pe arii restrânse, ceață, chiciură și fulguieli în zonele joase din sud și vest. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în nord-vest, unde va mai ninge slab.

Un tren de pasageri a luat foc sâmbătă dimineață, în Dâmbovița: Niciun călător nu a fost rănit... Horoscopul zilei 23/01/2016. Săgetătorii îşi riscă tot bugetul pentru o afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x