Căutare Live

Gest dus la extrem. Un tânăr a incendiat apartamentul în care locuia şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa în flăcări. „Sunt urmărit, vor să mă omoare”

Gest extrem al unui tânăr de 24 de ani din Piatra Neamţ. Individul a incendiat apartamentul în care locuia şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa în flăcări. Totul pentru că locuinţa urma să facă obiectul unei moşteniri, iar tânărul nu se înţelegea cu rudele sale. Acum va ajunge în grija psihiatrilor

Tânărul a fost scos din casă de pompieri în ultima clipă. Un salvator a renunţat la masca sa de oxigen şi i-a dat-o lui după ce l-a găsit aproape inconştient, captiv în apartamentul care ardea.

Focul ar fi fost pus chiar de tânărul de 24 de ani. Apartamentul în care locuia urma să devină obiectul succesiunii, după moartea părinţilor săi. Tânărul, însă, era în conflict cu rudele, iar totul ar fi fost o răzbunare.

Vecinii au dat alarma după ce au simţit miros puternic de fum pe casa scării. Aceștia spun că în ultima vreme tânărul făcuse mai multe probleme.

Individul a fost transportat la spital şi urmează să fie internat la Secţia de Psihiatrie

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Două cutremure au zguduit România, marți dimineață! Ce magnitudini au înregistrat...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri