Antena Căutare

Unde a fost găsită tânăra care s-a aruncat din trenul de Iași. Fata a recurs la acest gest după o ceartă cu iubitul!

Gest extrem al unor tineri, care putea să-i coste viaţa. O fată de 21 de ani s-a aruncat dintr-un tren în mers, după ce s-a certat cu iubitul ei. Bărbatul nu a stat nici el pe gânduri.

Gest extrem al unor tineri, care putea să-i coste viaţa. O fată de 21 de ani s-a aruncat dintr-un tren în mers, după ce s-a certat cu iubitul ei. Bărbatul nu a stat nici el pe gânduri. A sărit după ea. Salvatorii i-au căutat ore în şir pe câmp. Din fericire, au fost găsiţi teferi, fără nici o zgârietură chiar, după aventura periculoasă.

Cosmina şi Vlad plecaseră de la Vaslui spre Roman. La nici 30 de minute după ce au urcat în tren, cei doi au început să se certe. Aproape de halta Ciurea, fata a aşteptat ca trenul să încetinească şi a sărit din vagon. Iubitul tinerei nu a stat pe gânduri. A sărit după ea. Martorii au privit uluiţi scenele.

Pasagerii au anunţat imediat echipajele de urgenţă. Pompieri, medici şi poliţişti au pornit în căutarea celor doi. Timp de câteva ore, salvatorii au verificat totul pe o rază de aproape opt kilometri.

După ce au scotocit zona, oamenii legii au descpăerit că tânărul era acasă, în Negreşti. Nici urma însă de fată. Câteva ore mai târziu, partenera lui a fost găsită într-un parc din Iaşi.

Oamenii legii sunt convinşi că a fost totuşi un gest necugetat. Femeia a avut însă noroc şi a scăpat nevătămată.

ZIle libere pentru părinți, atunci când copiii stau acasă! Măsura se aplică și pentru angajații în mediul privat!... Cine se afla în șalupa pe care s-au găsit droguri în valoare de 300 de milioane de euro: „Vorbeau altă limbă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x