Antena Căutare

Gest greu de imaginat! O fetiță, agresată la școală de mama unei colege: "Mi-a spus că a zgâriat-o cu unghiile și apoi a pălmuit-o peste mână"

Trăim vremuri în care respectul şi bună educaţie este din ce în ce mai rară, iar violența în şcoli, de orice natură, a devenit un lucru la ordinea zilei. Însă, când vine vorba despre o mamă care agresează copilul altei mame, lucruri deja par ieşite din comun.

Trăim vremuri în care respectul şi buna educaţie este din ce în ce mai rară, iar violența în şcoli, de orice natură, a devenit un lucru la ordinea zilei. Însă, când vine vorba despre o mamă care agresează copilul altei mame, lucrurile deja par ieşite din comun.

Disperată, o femeie a apelat la un grup de Facebook dedicat mămicilor, pentru a le cere părerea acestora, după ce fiica sa a fost agresată la şcoală de mama unei colege.

"Azi am trăit nişte sentimente pe care nu le-am mai trăit şi sper să nu le mai întâmpin. Azi dimineață, am dus fetiţa la scoală, am lăsat-o la uşa şcolii și m-am întors acasă. La amiază, pe drum, venind spre casă, i-am ridicat mânuţa şi am văzut că era lovită. Am întrebat-o ce a pățit şi mi-a a spus că mama unei colege de-ale ei a zgâriat-o cu unghiile și apoi a pălmuit-o peste mână.

Această femeie a agresat-o verbal de la începutul anului şcolar, iar acum a trecut la violență fizică. Am discutat cu învățătorul de nenumărate ori, dar şi el e copleşit de nesimțirea ei. Voi ce măsuri ați lua dacă ați fi în această situație?", a scris femeia.

Regina Maria se răsucește în mormânt. Două copile teribiliste au incendiat monumentul „Mamei Răniților”... Se întâmplă într-un oraș mare din România! Din această vară, pisicile și câinii din apartamente vor fi trecuți la întreț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x