Antena Căutare

Gestul emoționant al unui bătrân de 83 de ani pentru Maria Gavril, soţia preotului mort în carnagiul din Suceava: "Mare încercare ai de trecut"

Maria Gavril, soția preotului care a sfârșit în cumplitul accident din Suceava, a avut parte de o vizită neașteptată, care a emoționat-o. La Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” și-a făcut apariția un bătrân în vârstă de 83 de ani.

Maria Gavril, soția preotului care a sfârșit în cumplitul accident din Suceava, a avut parte de o vizită neașteptată, care a emoționat-o. La Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” și-a făcut apariția un bătrân în vârstă de 83 de ani.

O jurnalistă de la Monitorul de Suceava a surprins întregul moment. Omul, mișcat de tragedia familiei, i-a adus o sumă importantă de bani.

”Mata eşti preoteasa? Pentru mata şi pentru copii, doamnă, că mare încercare ai de trecut. Am fost foarte, foarte impresionat de tragedia asta, o aşa suferinţă, că nu se poate spune în cuvinte. Ai 40 de milioane (n.r. – lei vechi) aici”, i-a spus bătrânul Mariei.

A terminat de numărat banii şi a spus: ”De-acum gata, hai să mergem. Să ai grijă, doamnă, să te faci sănătoasă, ca să poţi să te duci la copii. Grele zile te-aşteaptă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o să treci peste toate”.

Imagini de groază în Bușteni! Urșii și porcii mistreți se plimbă nestingheriţi pe străzi: Oamenii s-au baricadat în case... Ambulanțele-fantomă, în toată România. Autoritățile sunt depășite de situație. Suferinţa oamenilor, sursă de profit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x