Antena Căutare

Gestul unor motocicliști care a impresionat tot internetul. Ce au făcut când au ajuns în dreptul unui bebeluș care dormea

Gestul impresionant al unor motocicliști a făcut înconjurul internetului. Ce au decis cei doi să facă în momentul în care au văzut o mamă care își plimba bebelușul.

colaj foto motoclicliști Arad Galerie
Gestul impresionant al unor motocicliști a făcut înconjurul internetului. Ce au decis cei doi să facă în momentul în care au văzut o mamă care își plimba bebelușul. | Captură Video

O întâmplare cu doi motocicliști din Arad a devenit virală în mediul online după ce au făcut un gest neașteptat. Ce au făcut cei doi când au trecut pe lângă un bebeluș care dormea în cărucior.

Despre motociclești se spune mereu că sunt teribiliști și sunt văzuți ca niște „băieți răi”, însă doi pasionați de motoare din Arad au demonstrat exact contrariul recent și au stârnit reacții pozitive în mediul online.

Doi motocicliști au devenit virali după ce și-au oprit motoarele când treceau pe lângă un bebeluș care dormea

O filmare cu doi motocicliști care se opresc în dreptul unui bebeluș care doarme în căruț pe stradă, a făcut înconjorul internetului. Cei doi se opresc când îl văd pe cel mic pentru a nu face zgomot și împing motorul cu picioarele. Cel mai probabil motocicliștii au observat bebeluşul din depărtare și au oprit motoarele pentru a nu-l trezi şi speria pe copil.

Cel mai de temut motociclist, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Cum arată înainte să își acopere corpul cu tatuaje

Imaginile au fost surprinse de cineva care trecea prin zonă și a strâns peste 162 de mii de vizualizări pe Tik Tok. Videoclipul poate fi vizionat aici.

„Motocicliștii sunt niște teribiliști. Tot ei când un bebeluș doarme”, este textul din dreptul videoclipului.

Internauții au apreciat gestul motocicliștilor, chiar dacă au mai fost și cârcotași care au spus că „nu se face primăvară doar cu o floare”.

„Din păcate cu o floare, nu faci primăvară”, a comentat cineva.

„Bravo băieți, meritați aplauzele noastre”, „Un exemplu de urmat și pentru alții” „Eu am văzut toată filmarea acestui videoclip și pe cei doi motocicliști, respect și felicitări lor”, este mesajul unei femei care a fost martor la cele petrecute., au scris alte persoane, la postare.

Nu este pentru prima dată când motociliștii dau dovadă de compasiune pentru cei doi jur. Comunitatea motociliștilor din Arad este una foarte strânsă și s-au mobilizat de fiecare dată când au fost cazuri sociale și au putut ajuta, informează Aradon.

(P) Soluțiile de management al flotei, cum le diferențiezi... (P) De ce să alegi o firmă de mutări mobilă. Cum să economisești timp și efort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x