Antena Căutare

Gheorghe Dincă, în arest la domiciliu?! Avocatul criminalului a cerut reducerea numărului de infracțiuni: ”Nu există probe!”

Apărătorii lui Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au cerut, vineri, la Tribunalul Olt, unde a fost termen pentru verificarea măsurilor preventive în cazul celor doi, arest la domiciliu pentru Dincă şi control judiciar pentru Risipiţeanu, însă cel din urmă a spus că nu vrea control judiciar, deoarece "nu are bani" să se întoarcă acasă.

Gheorghe Dincă, în arest la domiciliu?! Avocatul criminalului a cerut reducerea numărului de infracțiuni: ”Nu există probe!”
Gheorghe Dincă, în arest la domiciliu?! Avocatul criminalului a cerut reducerea numărului de infracțiuni: ”Nu există probe!”

Conform Agerpres, avocatul lui Gheorghe Dincă a solicitat instanţei şi reducerea numărului de infracţiuni de la opt la şase, mai precis să nu fie reţinute infracţiunea de viol în cazul Alexandrei Măceşanu şi de omor în cazul Luizei Melencu, deoarece nu ar exista dovezi pentru aceste infracţiuni.

Caracal: Gheorghe Dincă, mai multe răpiri! Document bombă, ce aruncă totul în aer! Dezvăluire șoc făcută de anchetatori

În ceea ce-l priveşte pe Ştefan Risipiţeanu, apărătorul acestuia a solicitat instanţei înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, însă Risipiţeanu a spus că "nu are bani" să se întoarcă acasă, aşa că preferă să rămână în arest.

Instanţa a rămas în pronunţare asupra măsurilor preventive pe care le va dispune faţă de cei doi inculpaţi.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, ambii trimişi în judecată în stare de arest preventiv, au fost prezentaţi, vineri dimineaţa, la Tribunalul Olt pentru verificarea măsurilor preventive.

Cererile formulate de Gheorghe Dincă și de Ștefan Risipițeanu privind arestul la domiciliu au fost, însă, respinse, potrivit Antena 3. Astfel, se va menține măsura arestării preventive, iar decizia magistraților poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Cazul Caracal: Dezvăluire bombă! Gheorghe Dincă i-a șocat pe ceilalți deținuți cu ultimele declarații! „Eu când...”

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care ar urma să judece pe fond dosarul cauzei.

Ministrul Sănătăţii, despre fertilizarea in vitro: Subprogramul a fost subfinanţat, costul mediu alocat pe pacient este ... RAPORT: Autorităţile au capturat peste 150 de milioane de ţigarete în 2019, mai mult cu peste 40% faţă de anul precedent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x