Antena Căutare

Gheorghe Dincă și-ar fi violat propria fiică. Detalii înfiorătoare despre criminalul din Caracal: „Era băut când s-a întâmplat”

Un reporter Antena 3 a reușit să obțină detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă, chiar de la cuscrul acestuia! Bărbatul susține că Dincă și-ar fi violat propria fiică.

Un reporter Antena 3 a reușit să obțină detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă, chiar de la cuscrul acestuia! Bărbatul susține că Dincă și-ar fi violat propria fiică.

Un material filmat cu camera ascunsă a scos la lumină detalii terifiante despre Gheorghe dincă, bărbatul care a mărturist că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Jurnalista Evghenia Kironaki, membră a echipei "În premieră", Antena 3, a reușit să vorbească cu cuscrul lui Gheorghe Dincă. Individul a crezut că Evghenia este o tânără pe care ar putea să o racoleze pentru a o trimite în Italia.

„Am avut o informație pe surse.Când am ajuns acolo, operatorul Mihai a rămas la o oarecare distanță fiindcă eu căutam casa și nu am vrut să ma afișez cu el. Norocul meu a fost ca individul să fie la poartă, deci nu a trebuit să intru în curte sau să îl abordez altfel.

Aveam niște ochelari de soare pe ochi, eu am 1,50 m și au fost niște minute foarte grele în viața mea pentru că eu, ca femeie, a trebuit să suport niște lucuri de care îmi este silă.

Aproape că nu am putut să scot ceva din acea înregistrare pentru că omul este extrem de vulgar”, a explicat Evghenia Kironaki.

Individul i-a spus, la un moment dat, jurnalistei sub acoperire, că Gheorghe Dincă și-a violat propria fiică.

„Când mi-a povestit de acest incident cu fiica, mi-a zis că Gheorghe Dincă era băut când s-a întâmplat acest lucru și apoi mi-a povestit în ce ipostază a văzut-o pe fiica lui, adică dezbrăcată”, a povestit jurnalista.

Până acum, Daniela Dincă a negat că ar fi fost vreodată agresată de tatăl său și că ea și fratele ei ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane.

Sursa: Antena 3

Încă o zi liberă de la stat pentru români! De ce vor autoritățile să declare 1 Martie zi liberă pentru bugetari... Cazul de la Caracal, în continuare învăluit în mister! Decizie de ultimă oră luată de DIICOT: ”Probele ADN vor fi trimis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x