Antena Căutare

Gheorghe Gherghina: 2000 de angajati din Finante, disponibilizati pana in martie 2011

“Fata de 33.000 de persoane, vom ajunge in martie la 31.027 angajati. Asta inseamna o reducere de circa 7%. Referitor la cati pleaca din aparatul central si cati din administratiile locale, vom stabili aceste detalii saptamana viitoare. Bugetul Finantelor pe 2011 are o descrestere totala de 19,5% a cheltuielilor din care 12,9 % la cheltuieli de personal. La capitolul "alte cheltuieli", unde intra si despagubirile in bani, avem o scadere de 60%”, a declarat secretarul de stat Gheorghe Gherghina, in cadrul audierilor la comisiile reunite din Parlament.

Pe de alta parte, "avem o consultanta de la Banca Mondiala si FMI, axata pe reducerea fraudei si evaziunii. Expertii BM au venit cu o serie de propuneri de reorganizare a directiilor din teritoriu, astfel incat sa reducem evaziunea", a adaugat Gherghina.

In 2011, "nu avem alte masuri de crestere a fiscalitatii," a mai spus secretarul de stat, largirea bazei de impozitare facandu-se prin descoperirea sumelor nedeclarate si in niciun caz nu dorim sa dam semnalul unei instabilitati fiscale.

Sursa: Hotnews

Foto: Intactimages

Pericol de poluare pe Dunare: O barja cu ingrasaminte chimice s-a scufundat... Studiu: Eficienta, departe de locul de munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x