Antena Căutare

”Ghiozdanul cântărea un sfert din greutatea copilului meu”. Postarea unei mame, pe Facebook, a provocat revoltă: ”Ministrul Genunche ce părere are?”

Un nou caz a revoltat internetul. O femeie a reclamat că ghiozdanul fiul său cântăreşte 25% din greutatea corpului băiatului, ea fiind nemulţumită că la şcoală nu sunt dulapuri în care copiii să îţi poată pune rechizitele, relatează News.ro.

Un nou caz a revoltat internetul. O femeie a reclamat că ghiozdanul fiul său cântăreşte 25% din greutatea corpului băiatului, ea fiind nemulţumită că la şcoală nu sunt dulapuri în care copiii să îţi poată pune rechizitele, relatează News.ro.

Mămica şi-a exprimat nemulţumirea faţă de greutatea ghiozdanului fiului ei. Geanta cântăreşte o pătrime din greutatea corpului copilului şi îi pune astfel sănătatea în pericol. Mama spune că ar fi dispusă să plătească pentru un dulap în care fiul să îşi ţină rechizitele, pentru că şcoala nu e dotată cu aşa ceva. Postarea a devenit virală pe internet, iar inspectorii şcolari s-au autosesizat.

Nicoleta Vaia a scris pe Facebook că ghiozdanul copilului său, elev în clasa I, cântăreşte aproximativ 25% din greutatea băiatului.

Redăm mai jos postarea integrală a mămicii:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inspectoratul Școlar a anunțat că a luat la cunoștință această problemă.

”Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe langă autoritările locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti", au transmis reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Bucureşti.

Un accident mai puţin obişnuit s-a încheiat la un pas tragedie, pe DN 65, care leagă Piteştiul de Slatina... Atenţie, şoferi! Circulaţie oprită temporar pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, din cauza viscolului şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x