Antena Căutare

Gigi Becali ar putea sa piarda ferma din Mogosoaia

Gigi Becali ar putea pierde ferma Rosia din Mogosoaia, in urma unei cereri facute in instanta de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Finantatorul Stelei este acuzat ca ar fi vandut ilegal mai multe loturi de pamant aflate sub ipoteca, informeaza Adevarul.

Potrivit presedintelui AVAS, Aurelian Popa, Gigi Becali a fraudat legea atunci cand a intabulat Ferma Tehnica nr. 5 Rosia, fiindca o parte din terenuri erau sub ipoteca.

AVAS le-a cerut judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti sa declare nul contractul de vanzare-cumparare de la 15 septembrie 2003, incheiat intre Gigi Becali si Societatea Comerciala Agro-Industriala (SCAI) Mogosoaia.

Atunci cand am cumparat acest teren, era proprietatea statului, daca e vreo problema, nu e treaba mea. Stiam ca fiul unui om politic s-a asociat, in anii '90, sa faca o ferma de porci la Rosia si s-a garantat un credit cu o parte din ferma, dar nu e treaba mea", a precizat Becali.

Judecarea procesului va incepe pe 14 aprilie 2011.

Foto: Intactimages

Cazul Giulesti: Asistenta Florentina Cirstea, eliberata din arest... Dupa doi ani cu Boc si FMI am devenit cei mai pesimisti est-europeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x