Antena Căutare

Gigi Becali despre terenul de la MApN: Era semanata lucerna si voiam sa pasc oile

Gigi Becali lanseaza bomba in dosarul schimbului de terenuri dintre Steaua si Ministerul Apararii. Spune ca a luat un teren de la MApN din motive sentimentale: a vrut ca oile lui sa pasca acolo.

Patronul echipei Steaua Bucuresti a declarat, in fata magistratilor, ca pe terenul luat de la MApN este semanata lucerna si era invidios pe "ciobanul Bebe" care pastea oile acolo.

Este explicatia lui Gigi Becali pentru un scandal in care fostul ministru al apararii Victor Babiuc este acuzat de luare de mita. Finantatorul clubului Steaua a facut show azi in fata magistratilor. A intrerupt audierea pentru ca-i era sete si s-a distrat cu jurnalistii pe hol.

Procurorii sustin ca statul roman a fost prejudiciat cu noua sute de mii de dolari in urma afacerii din anii '90.

In perioada 1996-1999, Ministerul Apararii a intrat in afaceri cu Gigi Becali. Mai exact au fost efectuate doua schimburi de terenuri. Becali a primit 29 de hectare in zona Voluntari. La schimb, Ministerul Apararii s-a ales cu pamant in Stefanestii de Jos. O afacere paguboasa pentru stat, sustin procurorii.

Gigi Becali este acuzat de complicitate la abuz in serviciu. Patronul Stelei mai este implicat si intr-un alt dosar de pe rolul Curtii Supreme, cazul "Valiza".


VIDEO! Politisti filmati in timp ce iau spaga de la soferul unui TIR... VIDEO! Razie cu ruleta la pescaria din Piata Obor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x