Antena Căutare

Gigi Becali face ultimele pregătri înainte de întâlnirea cu familia

Gigi Becali aşteaptă din clipă în clipă să i se deschidă Poarta Albă și să îşi îmbrăţişeze fetele şi mama, după un an de zile. A cerut ca permisia de 24 de ore să o primească astăzi sau mâine, dar şefii penitenciarului l-ar fi anunţat că lui îi va stabili ziua libertăţii o comisie.

Gigi Becali face ultimele pregătri înainte de întâlnirea cu familia
| Intact Images

Gigi Becali aşteaptă din clipă în clipă să i se deschidă Poarta Albă și să îşi îmbrăţişeze fetele şi mama, după un an de zile. A cerut ca permisia de 24 de ore să o primească astăzi sau mâine, dar şefii penitenciarului l-ar fi anunţat că lui îi va stabili ziua libertăţii o comisie specială.

Lui Becali i s-ar fi aprobat să iasă de Sfântul Gheorghe, însă i-ar fi fost anulată ieşirea, din cauza indiscreţiei. Ieri, Gigi a fost vizitat de familie şi de avocat, la Valu lui Traian.

Fetele au rămas la hotelul naşului Hagi, n-au venit până la Valu lui Traian. La vorbitor a ajuns doar vărul Virgil Becali, pregătit să-l ducă pe Gigi la reunirea de familie.

Citește aici mai multe despre reîntâlnirea lui Becali cu familia!

Vitezoman prins când "zbura" spre mare cu aproximativ 200 km/oră, pe Autostrada Soarelui... Bronz cu pretenții în Mamaia: Tinerii au petrecut cu fast de 1 mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x