Gigi Becali, scandal monstru cu un procuror DNA: ”Mă șicanează la bănci. Ce vreți de la mine?!”

Gigi Becali e implicat într-un nou scandal. De această dată, el acuză un procuror DNA de șicanare, întrucât acesta ar fi făcut mai multe presiuni asupra băncii la care latifundiarul din Pipera și familia sa au deschise mai multe conturi.

Conform Antena 3, el susține că totul a început după ce a reușit să anuleze în instanță un sechestru pus pe averea sa, într-un dosar de spălare de bani în care ar fi primit calitatea de suspect.

Gigi Becali spune că a primit o nouă ofertă pentru Florinel Coman, din SUA

Acum, banca i-a cerut lui Becali să-și mute conturile în altă parte, din cauza presiunii la care este supusă de către controalele DNA.

Alexandra Becali a renunţat la opulenţă! Cum a fost surprinsă mezina lui Gigi Becali

Supărat, Becali a anunțat că va cere o explicație conducerii Direcției Naționale Anticorupție pentru această situație și a precizat că nu exclude să se mute cu totul, nu doar cu banii, în afara țării.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri