Antena Căutare

Gigi Becali se plange ca dubele inchisorii ii provoaca probleme cu spatele

Gigi Becali sta prost cu nervii, dar si cu spatele. El a cerut sa nu mai fie adus atat de des la instanta pentru ca nu suporta conditiile din dubele inchisorii. Ii provoaca dureri de coloana. De asemenea, finantatorul Stelei spune ca autovehiculele penitenciarului sunt ruginite si nu au nici macar revizia tehnica. Doar rugaciunile i-au mai ramas si speranta ca intr-o zi va fi transferat la un alt penitenciar, dar si dorinta ca steaua sa bata, in aceasta seara, cu 2 la 0.

Prin gemuletul aburit si umed al dubei de la penitenciar, Gigi Becali a incearcat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. A zambit amar si a aratat spre camere cruci sau carti de rugaciune explicand ca numai Dumnezeu ii mai mentine speranta in suflet. La fiecare oprire a masinii in coloana de autoturisme care stateau la stop, finantatorul stelei le-a zambit reporterilor.

"Doamna presedinte, va rog sa dati termen mai lung de doua luni ca nu au venit motivarile de la sentinte si dubele arestului ma termina psihic! N-au revizie, n-au nimic! Si nu mai vreau sa ma duc toata ziua la judecata, mai ales ca sunt intr-un razboi cu toata conducerea de la Jilava, iar asta ma afecteaza psihic", a declarat latifundiarul din Pipera in fata instantei.

Finantatorul Stelei va urmari la televizorul din celula meciul crucial cu Chelsea Londra din Liga Campionilor si e increzator in reusita echipei lui preferate.

Tot la televizor isi va vedea si bunul prieten, Jose Mourinho, antrenorul Chelsea. Acesta si-ar fi dorit sa il viziteze, insa Becali a refuzat, jenat de conditiile care il afecteaza psihic.

Foto: Intact Images

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

"Acces Direct": Romania, sub teroarea fenomenelor stranii!... Aviz amatorilor! Excesul de cofeina incetineste gandirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x