Antena Căutare

Gigi Becali spera la o minune in Dosarul Valiza: "Cea mai mare baza mi-o pun in rugaciunile Sfintilor Parinti"

Zi cruciala pentru Gigi Becali. Cu doar cateva ore inainte de pronuntarea sentintei in Dosarul Valiza, fostul europarlamentar a vrut sa transmita un mesaj emotionant.

UPDATE: Gigi Becali, condamnat la TREI ANI de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza"

"Cea mai mare baza mi-o pun in rugaciunile Sfintilor Parinti si ale monahilor de la Muntele Athos, ale mamei mele, fetelor si sotiei". Acesta este mesajul pe care Gigi Becali l-a transmis astazi. Patronul Stelei aproape ca si-a pierdut speranta in avocati, procurori sau judecatori. Singurele lucruri care il tin inca puternic sunt credinta fostului europarlamentar in Dumnezeu si dragostea pentru familia de care ii este atat de dor.

Ziua de astazi a fost una extrem de importanta pentru Gigi Becali! Procurorul a cerut judecatorilor condamnarea patronului Stelei la patru ani de inchisoare cu executare. Latifundiarul din Pipera este acuzat ca a mituit o echipa de fotbal de Cluj cu suma de 1.7 milioane de euro, pentru ca Steaua sa iasa campioana. Dar procesele trecute par sa-l fi calit.

foto: Intact Images

Ce relateaza presa internationala despre arestarea lui Sorin Alexandrescu... Gigi Becali, condamnat la TREI ANI de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x