Antena Căutare

Gigi Becali știe cum scapă românii de coronavirus: „Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Duhul Sfânt”

Gigi Becali este ferm convins că românii vor scăpa cât de curând de coronavirus și asta datorită divinității.

Gigi Becali știe cum scapă românii de coronavirus: „Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Duhul Sfânt”
Gigi Becali și ortodoxia care salvează România de coronavirus

Latifundiarul din Pipera crede și că meciurile din Liga 1 se vor juca în curând, chiar dacă președintele a decretat încă 30 de zile de stare de urgență.

Citește și Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim moment!

„E clar că se vor juca. Noi n-avem nicio scuză să nu le jucăm. Pentru că la noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi. Sunt 150 de bolnavi care se duc în spital, au câte o gripă, puţină temperatură, se fac bine. E adevărat că autorităţile au declarat stare de urgenţă, dar mai mult să-i sperie pe oameni (...) Am spus că la noi, la ortodocşi, liturghia apără. În Belgia sunt 20.000 de cazuri şi în toată ortodoxia sunt 3 milioane de locuitori şi nici 10.000 de cazuri. Nu avem toţi acelaşi Dumnezeu. Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Duhul Sfânt. Ceilalţi sunt idoli, hai să nu intrăm pe teologie“, a declarat Becali la un post sportiv.

Încă cinci bărbaţi şi o femeie, morţi din cauza coronavirus/ Pacienţii, toţi cu afecţiuni preexistente, aveau între 67 ş... Cât timp poate supraviețui noul coronavirus pe măștile de protecție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x