Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gigi Becali, donaţie fabuloasă pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș"

Gigi Becali se implică financiar şi ajută spitalele care au nevoie de sprijin în această perioadă. Afaceristul a făcut o donaţie pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș", după ce reprezentanţii spitalului i-au cerut ajutorul pentru că se confruntau cu lipsuri mari.

Gigi Becali a făcut o donaţie considerabilă Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balş, în plină pandemie de coronavirus, după ce conducerea unităţii medicale i-a solicitat ajutorul săptămâna trecută.

Patronul FCSB a cumpărat un camion plin de produse și le-a donat la Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș."

Gigi Becali: Dacă nu se joacă, salariile fotbaliştilor vor fi diminuate la "30, 50 sau 60 la sută"

”Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază.

Iar astăzi (luni - n.r.) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”, a spus Gigi Becali, conform Cancan.

Recomandari